In 28 dagen van gifbelt naar tempel

Omdat je bent wat je eet

  • Auteur: Jacqueline van Lieshout
  • SKU: 9789082500707
  • Verschenen: 26-04-2016
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Detox Coach Publishing
  • Aantal pagina's: 208
€ 23,95

Omschrijving

Detoxen? Voor veel mensen betekent dit lijden en afzien, vieze sapjes drinken en op stengels bleekselderij knagen. Om na een week alweer te smachten naar pizza en een fles Sauvignon Blanc. Dit boek leert je een andere manier van detoxen die blijvend effect heeft. Het gaat om het opruimen van je voedingspatroon, kritisch kijken naar wat erin gaat en wat dit je nu oplevert. Wat staat er eigenlijk in de supermarkt en in je (koel)kast? Wat betekenen de lijsten met ingrediënten op de verpakking en wil je nog klakkeloos die boodschappen in je kar gooien? Kijk naar jezelf, ben je geworden wat je eet?

Ondanks vele diëten blijken we toch nog steeds dikker, zieker en depressiever te worden. Tijd voor een nieuwe aanpak en die vind je in dit boek. Jacqueline van Lieshout leert je in slechts 28 dagen op een andere manier naar je eetpatroon kijken. Sluit een aantal producten uit, eet zo puur mogelijk en leer waanzinnig lekker en makkelijk koken en eten. Je zult ervaren dat alles wat je binnenkrijgt effect heeft op jezelf en hoe je dit na de vier weken ook zult blijven toepassen.

Dit boek gaat je inspireren om beter te kiezen en te kopen om vervolgens veel meer te genieten. Deze totaal vernieuwde versie van Jacqueline's bestseller In 28 dagen van gifbelt naar tempel is een must-have voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt en zich graag bewust fit, blij en gezond wil voelen.

Jacqueline van Lieshout (1974) is detox coach. Na een carrièreswitch uit de zakelijke wereld startte zij een school voor massagetherapie. Ze raakte geïnspireerd door de vragen en twijfels van haar cursisten over voeding. Ondanks alle beschikbare boeken en kennis bleken er steeds meer onduidelijkheden te zijn.

Na een jaar intensief studeren schreef Jacqueline een boek over haar kijk op ons eetpatroon: In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Het werd al snel een bestseller. Hierna volgden nog vier boeken, een cursus voor detox coaches en detox retreats. Jacqueline wordt geprezen om haar nuchtere aanpak en positieve resultaten.

www.detoxcoach.nl

Dé Detox-coach van Nederland, Jacqueline van Lieshout - Metro

Deze eyeopener maakt je bewust van wat je in je mond stopt en waarom - Cosmopolitan

Ontwijnen
Ontwijnen

Jacqueline (auteur en detox coach) was een gezellige drinker, een paar
dagen in de week was de witte wijn een... € 21,00

De geest uit de fles
De geest uit de fles

We leven in een met alcohol doordrenkte maatschappij. Drinken is de norm en onze favoriete manier om alles aan te... € 21,00

Ontwijnen
Ontwijnen

Jacqueline (auteur en detox coach) was een gezellige drinker, een paar dagen in de week was de witte wijn een vast... € 11,99

De geest uit de fles
De geest uit de fles

Waarom zijn we zo gek op alcohol, de teddybeer van volwassenen en onze lievelingsverslaving? En hoe kun je... € 11,99

Het Relax Dieet
Het Relax Dieet

Hoe stress effect heeft op gewicht en gezondheid en hoe je hierin veranderingen kunt aanbrengen met succesvol... € 11,99